Over ons

No More Parachutes! is in 2020 opgericht door Carlo Dias. Door aan het roer te hebben gestaan bij de release van meer dan honderd films in de Nederlandse bioscopen, heeft hij jarenlange kennis en ervaring opgebouwd. NMP! assisteert filmdistributeurs bij de bioscooprelease met het doel om hun film zo goed mogelijk neer te zetten in de markt. De juiste film bij de juiste filmtheaters en bioscopen. Daarnaast denkt NMP! in de breedste zin mee over de release campagne.

Ben je geen filmdistributeur maar een producent en/of beschik je over de rechten van een film en wil je deze uitbrengen in de bioscoop? NMP! denkt graag met je mee over hoe jouw film dan toch succesvol in de Nederlandse bioscopen uit te brengen. Altijd realistisch en met een helder advies.

Ook kun je bij NMP! terecht voor een officiële Nicam kijkwijzer classificatie van je film en/of andere audiovisuele content.

Naast bovengenoemde diensten werkt NMP! aan het opzetten en uitvoeren van het filmeducatieproject “Generation Z” in Amsterdam Nieuw-West.